Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

 Γιατί να κάνω εγγραφή στο Luxury&DesignerBoutique.com ;

Η εγγραφή στο site μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε την παραγγελία που θέλεις να κάνεις. Για την ακρίβεια, για την παραγγελία χρειάζονται στοιχεία όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail για να είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας. Επίσης, με την εγγραφή σου στο Luxury&DesignerBoutique.com έχεις πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σου, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου wish list και να έχεις όσες διευθύνσεις παράδοσης θέλεις.

Ξέχασα το password μου στο Luxury&DesignerBoutique.com. Τι πρέπει να κάνω;
Η διαδικασία ανάκτησης του password είναι εύκολη. Στη φόρμα εισόδου και κάτω από το πεδίο του κωδικού, κάνε κλικ στο link "Ξέχασα το password". Στη σελίδα που εμφανίζεται συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λάβεις ένα e-mail με τις οδηγίες για να δημιουργήσεις νέο password.

Πώς παραγγέλνω από το Luxury&DesignerBoutique.com; 
Στο Luxury&DesignerBoutique.com παραγγέλνεις οποιαδήποτε στιγμή online κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι" που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν.

Πώς ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου από το Luxury&DesignerBoutique.com;
Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία σου ενημερώνεσαι μέσω e-mail για την εξέλιξή της. Για την ακρίβεια, ενημερώνεσαι στις παρακάτω φάσεις της παραγγελίας σου: α) Όταν κάνεις νέα παραγγελία, λαμβάνεις επιβεβαιωτικό e-mail ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε με επιτυχία β) Όταν επεξεργαστεί η παραγγελία σου και ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων της, λαμβάνεις νέο e-mail με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης γ) όταν παραδοθεί η παραγγελία σου στον μεταφορέα, λαμβάνεις e-mail για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Επίσης μπορείς να δεις οποιαδήποτε στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα από το λογαριασμό σου στο Luxury&DesignerBoutique.com. Τις ενημερώσεις που λαμβάνεις μέσω e-mail.

Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα της παραγγελίας μου από το Luxury&DesignerBoutique.com;
Μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή θέλεις στην παραγγελία σου μέχρι να παραδοθεί στον μεταφορέα.

Πώς βρίσκω το μέγεθος που μου κάνει Luxury&DesignerBoutique.com;
Τα ρούχα που πωλούνται στο vLuxury&DesignerBoutique.com ακολουθούν το Ιταλικό μεγεθολόγιο. Για να βεβαιωθείς για το μέγεθος σου, συμβουλέψου το μεγεθολόγιο μας.

Πώς πληρώνω στο Luxury&DesignerBoutique.com; 
Στο Luxury&DesignerBoutique.com μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις: α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου, β) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό του Luxury&DesignerBoutique.com και γ) Με πιστωτική κάρτα και εξόφληση σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Είναι ασφαλής η πληρωμή με πιστωτική κάρτα στο Luxury&DesignerBoutique.com;
Το Luxury&DesignerBoutique.com χρησιμοποιεί την ασφαλέστερη μέθοδο πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή δε γίνεται αμέσως αλλά μόνο όταν δρομολογηθεί η παραγγελία. Στο χρονικό διάστημα από την στιγμή που κάνεις την παραγγελία μέχρι αυτή να παραληφθεί από τον μεταφορέα, η αξία της παραγγελίας σου δεσμεύεται με προέγκριση της πιστωτικής σου κάρτας.

Πώς παραλαμβάνω την παραγγελία μου από το Luxury&DesignerBoutique.com;
Το Luxury&DesignerBoutique.com σου παραδίδει σε όποιο μέρος επιλέξεις μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.ACS COURIER.

Πότε παραλαμβάνω την παραγγελία μου από το Luxury&DesignerBoutique.com;
Οι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών μας για τα άμεσα διαθέσιμα είναι:

1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν εντός Αττικής και 2-4 εκτός Αττικής.


Μπορεί να παραλάβει άλλος την παραγγελία μου από το Luxury&DesignerBoutique.com;
Μπορείς να παραγγείλεις από το Luxury&DesignerBoutique.com και να ορίσεις εσύ ποιος θα παραλάβει εκτός εάν έχεις πληρώσει με πιστωτική κάρτα, οπότε απαιτείται να είσαι παρών κατά την παράδοση με την ταυτότητά σου και να υπογράψεις τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας.